Tankin tyhjennys

HINAUS- JA TIEPALVELU

24H PÄIVYSTYS JOKA PÄIVÄ

Tankkasitko väärin?

Mikäli tankkasit autoon väärää polttoainetta, ÄLÄ KÄYNNISTÄ MOOTTORIA TAI LAITA VIRTOJA PÄÄLLE! Tällöin vahingot ovat huomattavasti pienemmät, kuin silloin jos väärää polttoainetta pääsee moottoriin asti. Meillä on mahdollisuus tyhjentää polttoainetankki jo tankkauspaikalla. Soita 040 127 4950 ja tilaa polttoaine tankin tyhjennys. 

Mikäli auto on käynnistetty väärän tankkauksen jälkeen, on usein turvallisin vaihtoehto hinata auto korjaamolle, jossa myös polttoainesuodattimet ja muut osat voidaan puhdistaa ja tarkistaa. Tilaa hinaus soittamalla meille 040 127 4950

Diesel tankin tyhjennys

Bensiinipistooli mahtuu dieseltankin täyttöluukusta ja väärin tankkaus voi tapahtua huomaamatta. Mikäli näin kävi, on tärkeää ettei autoa käynnistä tai laita virtoja päälle lainkaan. Tällöin väärä polttoaine ei pääse etenemään polttoainelinjastoon ja moottoriin. Pienikin määrä bensiiniä dieselin joukossa lisää mm. tulipalon riskiä ja voi vaurioittaa polttoainejärjestelmää sekä moottoria.

Soita 040 127 4950 ja tilaa tankin tyhjennys. 

Bensatankin tyhjennys

Pienikin määrä dieseliä bensiinikäyttöisessä autossa voi olla haitallista, koska se vaikuttaa mm. puristuksiin, sytytykseen, pakokaasupäästöihin, moottoriöljyn laimenemiseen.

Soita 040 127 4950 ja tilaa tankin tyhjennys.

Kustannukset ja vakuutus

Vakuutus ei yleensä korvaa polttoainetankin tyhjennystä kokonaan, jos olet vahingossa tankannut väärin. Useimmiten kaskovakuutus kuitenkin korvaa tiepalvelun osuuden, eli avun saamisen paikalle. Tällöin kustannukset muodostuvat itse työstä ja jätepolttoaineen hävityksestä, joka on noin 100-200 € riippuen ajankohdasta ja polttoaineen määrästä.

Mikäli sinulla ei ole vakuutusta, kokonaishinta tankin tyhjennykselle on arkisin n. 240-340 € ja muina aikoina 350 €-450 € .

Soita 040 127 4950 ja tilaa tankin tyhjennys.