Auton hinaus

HINAUS- JA TIEPALVELU

24H PÄIVYSTYS JOKA PÄIVÄ

Olemme jo vuosien kokemuksella auttaneet pulaan jääneitä autoilijoita ja muita tiellä liikkujia. Voimme auttaa kaikissa yllättävissäkin tilanteissa, joita tiellä voi tapahtua. Hinaamme kaikki henkilö- ja pakettiautot merkistä ja mallista riippumatta. Hinauspalvelun kustannukset voidaan usein laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Mikäli autossasi ei kuitenkaan ole hinauspalveluvakuutusta meiltä saat palvelun edullisesti kiinteään hintaan, joka sovitaan aina tapauskohtaisesti ajankohdasta ja hinauksen pituudesta riippuen. Soita meille 040 127 4950 ja kysy lisää!

Henkilöauton hinaus

Yleisimmät hinauksen syyt ovat autojen tekniset viat ja rengasrikot, joita ei voida paikanpäällä korjata. Mikäli autosi tarvitsee hinausta, soita meille ja apu on nopeasti matkalla. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat osaavat tarvittaessa ohjata tilanteeseen parhaiten soveltuvalle korjaamolle lähialueella, jotta matkasi jatkuu mahdollisimman pian. Kaskovakuutus mahdollistaa usein sinulle täysin veloituksettoman hinauspalvelun ilman bonusmenetyksiä. 

Pakettiauton hinaus

Pakettiautot on useimmiten työkäytössä ja kaluston seisottaminen haittaa liiketoimintaa. Nopeasti suoritettu hinaus osaavalle korjaamolle takaa nopean matkan jatkumisen. Hinaamme kaikki pakettiautot merkistä ja mallista riippumatta.

Matkailuauton hinaus

Matkailuautolla reissaaminen on mukavaa, mutta kun matka keskeytyy vaatii se kokonsa puolesta useimmiten hieman erilaisempaa kalustoa kuin normaali henkilöauto. Hinauspalvelumme suorittaa myös matkailuautojen hinaukset turvallisesti vankalla kokemuksella ja kalustolla.

Hinausvakuutus korvaa hinauksen kuluja ilman omavastuuta